Gitaarles bij Guitar Institute in Baarn

Welkom bij Guitar Institute in Baarn! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Baarn.

Gitaarleraar Guitar Institute Baarn

Met gitaarles bij Guitar Institute in Baarn ben je verzekerd van een professionele, geschoolde gitaarleraar. In Baarn geeft Brett Duncan gitaarles voor Guitar Institute Nederland.

Brett Duncan

Een fingerpicker van "Down Under". Brett is Australiër maar woont nu in Nederland. Hij is een van 's werelds toonaangevende auteurs van handleidingen voor gitaarlessen en heeft meer dan 70 boeken geschreven over het bespelen van verschillende gitaarstijlen. Brett is gespecialiseerd in het aanleren van alle fingerpicking-stijlen zoals Acoustic Rock, Blues, Folk, Ragtime etc. Hij is ook een ervaren Slide-gitarist die verschillende populaire Slide Guitar-lesmethoden heeft geschreven.

Ervaring: Afgezien van verschillende sessie werkzaamheden heeft Brett in heel Australië opgetreden als soloartiest

Opleiding: Adelaide Conservatorium of Music, Adelaide, Australië

Favoriete gitaristen: Ry Cooder, Leo Kottke, Marcel Dadi, Mark Knopfler, Duck Baker, Tommy Emmanuel.

Gitaarles bij Guitar Institute in Baarn

Met gitaarles bij Guitar Institute in Baarn leer je niet alleen liedjes spelen, maar investeer je in je skills waar je je hele leven plezier van zult hebben.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Guitar Institute Nederland is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op 10 fundamentele bouwstenen (modeles): Guitar techniques, Rhythm reading, Chord lab, Fretboard fluency, Harmony & theory, Ear training, Chord melody, Rhythm guitar, Advanced lead guitar en Jazz improvisation. Bij de gitaarlessen zitten gratis e-readers inbegrepen voor iedere module.

Gratis proefles

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek hier vrijblijvend een gratis proefles in Baarn om een voorproefje te nemen!