Gitaarles in Rotterdam

Welkom bij Guitar Institute in Rotterdam! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisingrediƫnten: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het Amerikaanse GIT-systeem krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, waarbij jouw favoriete muziekstijl centraal staat.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis gitaarles in Rotterdam!

Gitaarleraar Rotterdam

Op zoek naar gitaarles in Rotterdam? Kies voor een professionele gitaarleraar die je aan de hand van gedegen lesmateriaal gitaar leert spelen. Gitaarles bij Guitar Institute Nederland is een investering in je skills waar je je hele leven plezier van zult hebben.


Guitar Institute Nederland biedt als gitaarschool in Rotterdam gitaarles aan op 4 verschillende locaties: aan de Binnenweg, Peppelweg, en de Maurice de Vlaminckstraat. Daarnaast bieden we gitaarlessen online aan.

Kies uit losse lessen van 30 of 45 minuten of een voordelig jaarabonnement van 20 of 40 lessen. Bij de lessen zitten 8 e-readers en een logboek inbegrepen.
 
Een abonnement sluit je niet zomaar af. Daarom vinden wij dat je de lessen eerst moet kunnen ervaren. Boek hier vrijblijvend een gratis proefles.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Guitar Institute Nederland is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op 10 fundamentele bouwstenen (modeles): Guitar techniques, Rhythm reading, Chord lab, Fretboard fluency, Harmony & theory, Ear training, Chord melody, Rhythm guitar, Advanced lead guitar en Jazz improvisation. Bij de gitaarlessen zitten gratis e-readers inbegrepen voor iedere module.

Instructeurs

Guitar Institute Nederland staat voor kwaliteit. Instructeurs die lesgeven bij Guitar Institute Nederland zijn geselecteerd op kennis, skills, praktische ervaring en diplomering. Gitaarleraren werkzaam voor Guitar Institute Nederland hebben een conservatoriumopleiding doorlopen in binnen- of buitenland met ruimschootse praktische ervaring in de (inter)nationale muziekindustrie.
 
 Bij selectie van gitaarleraren werkzaam voor Guitar Institute Nederland wordt daarbij nauwkeurig gescreend op didactische vaardigheden. Gedegen lesmateriaal zijn in onze visie alleen waardevol als didactische vaardigheden van de gitaarleraar van hoog niveau is.

Gratis proefles

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek hier vrijblijvend een gratis proefles om een voorproefje te nemen!