Gitaarles bij Guitar Institute in Tilburg

Welkom bij Guitar Institute in Tilburg! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Tilburg.

Gitaarleraren Guitar Institute Tilburg

Met gitaarles bij Guitar Institute in Tilburg ben je verzekerd van een professionele, geschoolde gitaarleraar. In Tilburg geven Laurens Huttinga en Rosa van Geffen gitaarles voor Guitar Institute Nederland.

Laurens Huttinga

Geobsedeerd door de elektrische gitaar begon Laurens op 13-jarige leeftijd met gitaar spelen. Invloeden als Toto, Dire Straits en Phil Collins wekten zijn interesse voor de bepalende 80’s rockmuziek.

Na zijn middelbare school studeerde Laurens aan de Rockacademie in Tilburg, waar hij in de richting sessiemuzikant afstudeert. Sindsdien speelt hij bij verschillende artiesten en bands zowel vast en als invaller. Daarnaast is Laurens veel in de studio te vinden waar hij v