Gitaarles bij Guitar Institute in Venlo

Welkom bij Guitar Institute in Venlo! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Venlo.

Gitaarleraren Guitar Institute Venlo

Met gitaarles bij Guitar Institute in Venlo ben je verzekerd van een professionele, geschoolde gitaarleraar. In Venlo geeft Max Blok gitaarles voor Guitar Institute.

Max Blok

Max Blok (1996) opereert al meer dan 10 jaar op professioneel niveau binnen de muziek industrie.

Door zijn brede oriëntatie en scholing valt zijn oor voor vrijwel alle stijlen muziek. Zo speelde hij door zijn carrière heen van akoestische achtergrond muziek bij bars en restaurants, tot donkere zalen met scheurende gitaren, en alles daar tussen in.

Na zijn studie aan de Rockacademie (Tilburg) waar hij afstudeerde met een minor in jazz, werd hij actief als sessiemuzikant. Hierdoor speelde hij in zowel binnen als buitenland met bands als Apophys en Dark Fortress, en tourde hij met bands als Watain, Abbath en Tribulation.


Vandaag de dag ligt de focus op zijn eigen band Dead Eyed Creek.


Opleiding: Rockacademie, Metal Factory


Favoriete gitaristen: Steve Lukather, John Mayer, Vogg, Steve Vai, Nick Johnston, Nuno Bettencourt

Gitaarles bij Guitar Institute in Venlo

Met gitaarles bij Guitar Institute in Venlo leer je niet alleen liedjes spelen, maar investeer je in je skills waar je je hele leven plezier van zult hebben.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Guitar Institute Nederland is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op 10 fundamentele bouwstenen (modeles): Guitar techniques, Rhythm reading, Chord lab, Fretboard fluency, Harmony & theory, Ear training, Chord melody, Rhythm guitar, Advanced lead guitar en Jazz improvisation. Bij de gitaarlessen zitten gratis e-readers inbegrepen voor iedere module.

Gitaarleraren Venlo

Guitar Institute Nederland staat voor kwaliteit. Instructeurs die lesgeven bij Guitar Institute Nederland zijn geselecteerd op kennis, skills, praktische ervaring en diplomering. Gitaarleraren werkzaam voor Guitar Institute Nederland hebben een conservatoriumopleiding doorlopen in binnen- of buitenland met ruimschootse praktische ervaring in de (inter)nationale muziekindustrie.

Gratis proefles

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek hier vrijblijvend een gratis proefles in Venlo om een voorproefje te nemen!