Gitaarles bij Guitar Institute in Zwolle

Welkom bij Guitar Institute in Zwolle! Pop, rock, jazz of soul: met gitaarles bij Guitar Institute leer je meer dan liedjes spelen. 

Iedere gitarist gebruikt 4 basisvaardigheden: timing, techniek, halskennis en begrip van harmonie. Aan de hand van het lesmateriaal van Guitar Institute en met behulp van een professionele gitaarleraar, krijg je de tools je een leven lang verder te ontwikkelen als gitarist, ongeacht je favoriete muziekstijl.

Lees meer over het lesprogramma of plan een gratis proefles in Zwolle aan huis.

Gitaarleraren Guitar Institute Zwolle

Met gitaarles bij Guitar Institute in Zwolle ben je verzekerd van een professionele, geschoolde gitaarleraar. In Zwolle geven Dannis Maks en Didier Kerckhoff gitaarles aan huis.

Dannis Maks

Dannis Maks (1971) begon met gitaar spelen op z’n 6e, studeerde aan de HKU in Utrecht en werkte als muzikant en muziekleraar in o.a. Nederland, De Verenigde Staten, Het Caribisch gebied, Thailand, Singapore en de afgelopen 3 jaar in Indonesië. 

 

Tegenwoordig woont hij in het oosten van het land en werkt hij als gitarist, componist, producer, docent en band coach. Dannis is een bijzonder gedreven muziekleraar en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven (in alle stijlen) aan leerlingen van jong tot oud. Dannis geeft les op akoestische- en elektrische gitaar en basgitaar en verzorgt band coaching.

 

Opleiding: HKU Utrecht

Favoriete stijlen: Jazz, Pop, Soul, R&B, Klassiek en Electronic music

Favoriete gitaristen: George Benson, Scott Henderson, John Scofield, John Mayer, Eric Gales, Nelson Veras, Greg Howe, Jesse van Ruller, Kurt Rosenwinkel

Gitaarles bij Guitar Institute in Zwolle

Met gitaarles bij Guitar Institute in Zwolle leer je niet alleen liedjes spelen, maar investeer je in je skills waar je je hele leven plezier van zult hebben.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Guitar Institute Nederland is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op 10 fundamentele bouwstenen (modeles): Guitar techniques, Rhythm reading, Chord lab, Fretboard fluency, Harmony & theory, Ear training, Chord melody, Rhythm guitar, Advanced lead guitar en Jazz improvisation. Bij de gitaarlessen zitten gratis e-readers inbegrepen voor iedere module.

Gitaarleraren Zwolle

Guitar Institute Nederland staat voor kwaliteit. Instructeurs die lesgeven bij Guitar Institute Nederland zijn geselecteerd op kennis, skills, praktische ervaring en diplomering. Gitaarleraren werkzaam voor Guitar Institute Nederland hebben een conservatoriumopleiding doorlopen in binnen- of buitenland met ruimschootse praktische ervaring in de (inter)nationale muziekindustrie.

Gratis proefles

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je gitaarleraar. Hij gaat je immers intensief begeleiden met je leerproces. Boek hier vrijblijvend een gratis proefles in Zwolle om een voorproefje te nemen!